Descargar Cos de Mestres. Audició i Llenguatge. Programació Didàctica en PDF de Varios Autores

Descargar Cos de Mestres. Audició i Llenguatge. Programació Didàctica en PDF de Varios Autores año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Cos de Mestres. Audició i Llenguatge. Programació Didàctica
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 15/9/2018
 • EditorialCEP
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónOposiciones
 • ISBN: 9788468143170
 • Valoración del libro: 4.83 de un máximo de 5
 • Votos: 89
 • Autor(a) de la reseña: Eduardo Martín Pérez
 • Fecha: 17/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.19 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 182
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L'Editorial CEP es complau a presentar-los la Programació Didàctica destinada a la preparació de la part pràctica de la prova-oposició al cos de mestres en l'especialitat d'Audició i Llenguatge. En aquest volum pràctic es recull tot el material relacionat amb les proves pràctiques, tant la part que es realitza amb l'examen escrit (Cas) com aquella orientada a la seva exposició oral (Pla de Suport, Unitat Didàctica). S'inclouen a més a més propostes per a la defensa dels exercicis elaborats i formes de dirigir-se al tribunal.És molt el que es decideix en unes oposicions i el /l'aspirant ha de comptar amb totes les estratègies necessàries perquè no hi hagi aspectes formals o eventuals que desvirtuïn el treball de preparació realitzat durant mesos.L'Editorial CEP es complau a presentar-los la Programació Didàctica destinada a la preparació de la part pràctica de la prova-oposició al cos de mestres en l'especialitat d'Audició i Llenguatge. En aquest volum pràctic es recull tot el material relacionat amb les proves pràctiques, tant la part que es realitza amb l'examen escrit (Cas) com aquella orientada a la seva exposició oral (Pla de Suport, Unitat Didàctica). S'inclouen a més a més propostes per a la defensa dels exercicis elaborats i formes de dirigir-se al tribunal.És molt el que es decideix en unes opo...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - PDF - DOC - EPUB - WORD. Compresión disponible RAR - ZIP - ACE
 • Servidores habilitados: MEGA - Mediafire - Hotfile - Dropbox - MyUpload - Torrent - Zippyshare - Google Drive
Votar:

Otros libros del género o colección Oposiciones

Otros libros del año 2018

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial CEP