Descargar Cos de Mestres Primària. Temari Volum 1 en PDF de Varios Autores

Descargar Cos de Mestres Primària. Temari Volum 1 en PDF de Varios Autores año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Cos de Mestres Primària. Temari Volum 1
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 9/7/2018
 • EditorialMAD
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónOposiciones
 • ISBN: 9788414203477
 • Valoración del libro: 4.99 de un máximo de 5
 • Votos: 37
 • Autor(a) de la reseña: Manuel Escribano
 • Fecha: 2/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.2 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 446
 • Incluye un resumen PDF de 51 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La publicació que presentem té com a objectiu ajudar i orientar els mestres per al seu futur ingrés en el Cos de Mestres en la especialitat de Primaria, així com oferir un recurs útil per a aquells professionals que treballen en aquesta etapa. Aquest primer volum del temari desenvolupa els temes 1 a 13 del programa oficial de manera exhaustiva, amb un contingut actualitzat i adaptat tant a allo establert a la Llei Organica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació (LOE), com a la Llei Organica 8/2013, de 9 de desembre, per a la millora de la qualitat educativa (LOMCE). Cada tema conté una introducció i una conclusió, com demanen els criteris d'avaluació dels tribunals, un esquema per tal que l'opositor tingui una visió global del tema i l'ajudi al seu estudi i memorització, així com bibliografia actualitzada. En relació amb la legislació educativa, hem tingut en compte aquells preceptes de la LOE i de la LOMCE que estan connectats amb cada tema, pero l'opositor o opositora haura d'examinar i tenir en compte la legislació específica de la comunitat per la qual es presenti a l'oposició.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PML - DOC - XPS - EPUB - PDF - TXT - TCR - WORD. Compresión disponible ISO - ZIP - Z - EML - RAR
 • Servidores habilitados: MEGA - Torrent - Dropbox - Google Drive - Mediafire
Votar:

Otros libros de la editorial MAD

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros en el idioma Catalán