Descargar Mossos d Esquadra. Test Psicotècnics, de Personalitat i l Entrevi sta en PDF de Varios Autores

Descargar Mossos d Esquadra. Test Psicotècnics, de Personalitat i l Entrevi sta en PDF de Varios Autores año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Mossos d Esquadra. Test Psicotècnics, de Personalitat i l Entrevi sta
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 29/6/2018
 • EditorialMAD
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónOposiciones
 • ISBN: 9788414208182
 • Valoración del libro: 4.35 de un máximo de 5
 • Votos: 166
 • Autor(a) de la reseña: Ximena Gómez
 • Fecha: 4/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 5 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 516
 • Incluye un resumen PDF de 51 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aquest llibre forma part de la nostra proposta formativa per a la preparació de les proves d'accés a la categoria de l'escala bàsica del Cos de Mossos de Esquadra de la Generalitat de Catalunya, conforme a l'Acord GOV/48/2017, de 18 d'abril, pel qual s'aprova l'oferta parcial d'ocupació pública de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2017, en el qual s'ofereixen 500 places per a aquesta categoria professional. La nova edició del Test Psicotècnics, de Personalitat i l'Entrevista per Mossos d'Esquadra, amb cinc grans blocs temàtics, plantejats des d'una òptica fonamentalment pedagògica, que inclou tant la descripció general de l'aptitud avaluada com l'explicació detallada de diversos exemples i consells pràctics, que l'ajudaran a familiaritzarse amb la prova, així mateix , una sèrie d'exercicis ordenats de menor a major nivell de complexitat, així com informació interessant i profitosa sobre les diferents proves: l'entrevista i els qüestionaris de personalitat. El desenvolupament dels diferents àmbits de coneixement A, B, C i D, desenvolupats en altres manuals de la col·lecció s'ha realitzat conforme als temaris publicats en la Resolució INT/1219/2017, de 29 de maig, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de la convocatòria mitjançant oposició lliure per cobrir places de la categoria de mosso/a de l'escala bàsica del cos de Mossos d'Esquadra.
 • Otros formatos de descarga disponibles: ODT - WORD - EPUB - DOC - TXT - MOBI - PDF - LIT. Compresión disponible RAR - RZ - ARC - ZIP - BZ2
 • Servidores habilitados: MyUpload - FileNurse - Google Drive - Mediafire - Dropbox - MEGA - Torrent - Depositfiles
Votar:

Otros libros de la editorial MAD

Otros libros del género o colección Oposiciones