Descargar Cos de Mestres Educació Infantil. Temari Volum 1 en PDF de Varios Autores

Descargar Cos de Mestres Educació Infantil. Temari Volum 1 en PDF de Varios Autores año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Cos de Mestres Educació Infantil. Temari Volum 1
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 13/6/2018
 • EditorialMAD
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónOposiciones
 • ISBN: 9788414202180
 • Valoración del libro: 4.24 de un máximo de 5
 • Votos: 179
 • Autor(a) de la reseña: Valeria Ponce
 • Fecha: 18/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.93 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 334
 • Incluye un resumen PDF de 35 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La publicació que presentem té com a objectiu ajudar i orientar els mestres per al seu futur ingrés al Cos de Mestres en l'especialitat d'Educació Infantil, així com oferir un recurs útil per a aquells professionals que treballin en aquesta etapa. Aquest primer volum del temari desenvolupa els temes 1 a 13 del programa oficial de manera exhaustiva, amb un contingut actualitzat i adaptat tant a la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació (LOE), com a la Llei Orgànica 8/2013, de 9 de desembre, per a la millora de la qualitat educativa (LOMCE). Cada tema consta d'una introducció i una conclusió, tal com ho demanen els criteris d'avaluació dels tribunals, un esquema per tal que l'opositor tingui una visió global d'aquest contingut i li ajudi al seu estudi i memorització, així com una bibliografia actualitzada. En relació amb la legislació educativa, hem tingut en compte aquells preceptes de la LOE i de la LOMCE que estan connectats amb cada tema, però l'opositor o opositora haurà d'examinar i tenir present la legislació específica de la Comunitat Autònoma per la qual es presenti a l'oposició.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - SNB - TXT - PDF - AZW - EPUB - DOC. Compresión disponible RAR - TAR.LZO - AZW - ZIP - TZO
 • Servidores habilitados: Dropbox - Mediafire - SendSpace - Torrent - Filedropper - Google Drive - FileServe - MEGA
Votar:

Otros libros del año 2018

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Varios Autores