Descargar Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. ii en PDF de Varios Autores

Descargar Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. ii en PDF de Varios Autores año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. ii
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 15/5/2018
 • EditorialCEP
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónOposiciones
 • ISBN: 9788468168838
 • Valoración del libro: 4.02 de un máximo de 5
 • Votos: 185
 • Autor(a) de la reseña: Julieta Miralles
 • Fecha: 18/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.61 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 288
 • Incluye un resumen PDF de 27 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Segons Ordre ECD/191/2012, de 6 de febrer queden prorrogats els temaris d'ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats als cossos docents vigents amb anterioritat a l'1 de Gener de 2012. Amb motiu d'aquest canvi Editorial CEP posa a la seva disposició una edició revisada del temari que serà vàlid per a les pròximes convocatòries.El paradigma científic en què actualment ens movem tant en les ciències naturals com en les ciències humanes és conseqüència directa de l'impacte de la teoria evolucionista de les espècies, tal com va ser plantejada per Charles Darwin i desenvolupada després per diferents camins de la Biologia, la Psicologia i l'Antropologia. En aquest volum, s'aborda el problema de l'origen, formació i destí dels éssers humans tant des de la perspectiva positivista (Psicologia i Antropologia) com des de l'específica tradició metafísica occidental. La història natural de l'espècie humana constitueix la prehistòria de la seva pròpia construcció cultural. En aquesta línia d'estudi s'aborden els grans temes d'autoformació del gènere humà, a saber, l'antropogènesi, la complexa formació de la ment humana, la convergència i complementarietat entre pensaments i sentiments, així com la peculiar estructura de la conducta humana. L'autoconsciència d'Occident ens hi ha llegat una forma específica d'aquest c...
 • Otros formatos de descarga disponibles: JPG - PDF - OEB - EPUB - WORD - DOC - TXT - LRF - TCR. Compresión disponible LZO - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Dropbox - Google Drive - Torrent - MEGA - Mediafire - MyUpload
Votar:

Otros libros del género o colección Oposiciones

Otros libros de la editorial CEP

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2018

Otros libros del autor Varios Autores