Descargar Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. iv en PDF de Varios Autores

Descargar Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. iv en PDF de Varios Autores año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. iv
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 10/4/2018
 • EditorialCEP
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónOposiciones
 • ISBN: 9788468168852
 • Valoración del libro: 4.55 de un máximo de 5
 • Votos: 60
 • Autor(a) de la reseña: Julieta Gutierrez
 • Fecha: 18/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.88 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 218
 • Incluye un resumen PDF de 24 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Segons Ordre ECD/191/2012, de 6 de febrer queden prorrogats els temaris d'ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats als cossos docents vigents amb anterioritat a l'1 de Gener de 2012. Amb motiu d'aquest canvi Editorial CEP posa a la seva disposició una edició revisada del temari que serà vàlid per a les pròximes convocatòries.L'home és un animal històric. L'home no té naturalesa, sinó que és història. Igualment succeeix amb aquesta acció privilegiada de l’ésser humà. És essencial a la pròpia experiència filosòfica la seva historicitat. En aquest volum, el lector trobarà el llarg camí recorregut per l'espècie humana des de la lluita de la raó contra els mites grecs, en l'aurora del pensar occidental, fins a l'emergència del pensament il•lustrat en l'empirisme clàsic. Com si d'una dialèctica de la il•lustració es tractés, la història del pensament occidental és la història de l'afirmació de la raó, de la ciència, de la tècnica i de la moralitat, sense que aquesta consolidació mai hagi pogut dur-se a terme plenament. Sigui com sigui, els temes aquí tractats, Sòcrates, Plató, Aristòtil, ciència hel•lenística, Tomás d'Aquino, Ockham, les revolucions científiques (s.XVI–XVII), el Racionalisme (Descartes, Spinoza i Leibniz) i l'Empirisme, representen moments àlgids de la civilització occidental, en el que l...
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - DOC - WORD - PDF - TXT - HTML. Compresión disponible IMG - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Amazon Drive - Gett - Google Drive - FileNurse - Torrent - Dropbox - Mediafire - MEGA
Votar:

Otros libros de la editorial CEP

Otros libros del género o colección Oposiciones

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2018

Otros libros del autor Varios Autores