Descargar Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. iii en PDF de Varios Autores

Descargar Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. iii en PDF de Varios Autores año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. iii
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 17/4/2018
 • EditorialCEP
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónOposiciones
 • ISBN: 9788468168845
 • Valoración del libro: 4.6 de un máximo de 5
 • Votos: 173
 • Autor(a) de la reseña: Juan Andrés Martínez Fernández
 • Fecha: 10/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.65 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 286
 • Incluye un resumen PDF de 25 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Segons Ordre ECD/191/2012, de 6 de febrer queden prorrogats els temaris d'ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats als cossos docents vigents amb anterioritat a l'1 de Gener de 2012. Amb motiu d'aquest canvi Editorial CEP posa a la seva disposició una edició revisada del temari que serà vàlid per a les pròximes convocatòries.L'home és un animal social. L'individu aïllat i l'àtom són abstraccions formals. El llibre de la selva és un relat meravellós, però falta a la veritat. Si un nen es cria en la natura pura i dura no passa de ser un animal irracional. El trànsit de la natura a la cultura és, al mateix temps, el llarg camí de la racionalitat, de la socialització i de la moralització. L'ésser humà que, en aquest volum, estem considerant, es defineix com ésser capaç de posseir i jutjar (en)valors. El valor és quelcom irreal, simbòlic, però que atorga l’ésser humà la facultat de fer moltes coses, tals com comprar una casa (valors econòmics), guanyar una marató (valors físics) o viure dignament (valors morals). El valor més important per a una societat que tingui al seu horitzó tant el progrés tecnicocientífic com el progrés moral, és la justícia. La consolidació i exercici dels drets humans en una societat–això és la justícia- constitueix la condició de possibilitat d'una societat lliure, en la que el...
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - WORD - TXT - BMP - DOC - EPUB. Compresión disponible ZIP - TZ - RAR - TBZ2
 • Servidores habilitados: MEGA - Torrent - Dropbox - 4Shared - Google Drive - Mediafire
Votar:

Otros libros del género o colección Oposiciones

Otros libros de la editorial CEP

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros del año 2018