Descargar Cos de Mestres Educacio Infantil: Temari Volum 2 en PDF de Varios Autores

Descargar Cos de Mestres Educacio Infantil: Temari Volum 2 en PDF de Varios Autores año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Cos de Mestres Educacio Infantil: Temari Volum 2
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 17/3/2018
 • EditorialMAD
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónOposiciones
 • ISBN: 9788414202197
 • Valoración del libro: 4.5 de un máximo de 5
 • Votos: 70
 • Autor(a) de la reseña: Ian Flores
 • Fecha: 1/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.18 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 296
 • Incluye un resumen PDF de 35 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La publicació que presentem té com a objectiu ajudar i orientar els mestres per al seu futur ingrés al Cos de Mestres en l'especialitat d'Educació Infantil, així com oferir un recurs útil per a aquells professionals que treballin en aquesta etapa. Aquest segon volum del temari desenvolupa els temes 14 a 26 del programa oficial de manera exhaustiva, amb un contingut actualitzat i adaptat tant a la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació (LOE), com a la Llei Orgànica 8/2013, de 9 de desembre, per a la millora de la qualitat educativa (LOMCE). Cada tema consta d'una introducció i una conclusió, tal com ho demanen els criteris d'avaluació dels tribunals, un esquema per tal que l'opositor tingui una visió global d'aquest contingut i li ajudi al seu estudi i memorització, així com una bibliografia actualitzada. En relació amb la legislació educativa, hem tingut en compte aquells preceptes de la LOE i de la LOMCE que estan connectats amb cada tema, però l'opositor o opositora haurà d'examinar i tenir present la legislació específica de la Comunitat Autònoma per la qual es presenti a l'oposició.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - HTMLZ - TXT - WORD - EPUB - DOC. Compresión disponible TZO - XZ - ZIP - TAR.GZ - RAR
 • Servidores habilitados: Send U It - MEGA - MyUpload - Mediafire - Dropbox - Torrent - Google Drive
Votar:

Otros libros de la editorial MAD

Otros libros del año 2018

Otros libros del género o colección Oposiciones