Descargar Cos de Mestres Primària. Temari Volum 2 en PDF de Varios Autores

Descargar Cos de Mestres Primària. Temari Volum 2 en PDF de Varios Autores año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Cos de Mestres Primària. Temari Volum 2
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 3/2/2018
 • EditorialMAD
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónOposiciones
 • ISBN: 9788414203484
 • Valoración del libro: 4.93 de un máximo de 5
 • Votos: 166
 • Autor(a) de la reseña: Belen Castellanos
 • Fecha: 7/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.63 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 420
 • Incluye un resumen PDF de 38 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La publicació que presentem té com a objectiu ajudar i orientar els mestres per al seu futur ingrés en el Cos de Mestres en la especialitat de Primària, així com oferir un recurs útil per a aquells professionals que treballen en aquesta etapa. Aquest segon volum del temari desenvolupa els temes 14 a 25 del programa oficial de manera exhaustiva, amb un contingut actualitzat i adaptat tant a allò establert a la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació (LOE), com a la Llei Orgànica 8/2013, de 9 de desembre, per a la millora de la qualitat educativa (LOMCE). Cada tema conté una introducció i una conclusió, com demanen els criteris d'avaluació dels tribunals, un esquema per tal que l'opositor tingui una visió global del tema i l'ajudi al seu estudi i memorització, així com bibliografia actualitzada. En relació amb la legislació educativa, hem tingut en compte aquells preceptes de la LOE i de la LOMCE que estan connectats amb cada tema, però l'opositor o opositora haurà d'examinar i tenir en compte la legislació específica de la comunitat per la qual es presenti a l'oposició.
 • Otros formatos de descarga disponibles: SNB - EPUB - TXT - PDF - JPEG - XPS - BMP - DOC - WORD. Compresión disponible RAR - AZW3 - DEB - ZIP - CBZ
 • Servidores habilitados: Filedropper - Google Drive - Mediafire - Dropbox - MEGA - FileServe - FileNurse - Torrent
Votar:

Otros libros del año 2018

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial MAD

Otros libros del género o colección Oposiciones