Descargar Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. v en PDF de Varios Autores

Descargar Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. v en PDF de Varios Autores año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. v
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 21/12/2018
 • EditorialCEP
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónOposiciones
 • ISBN: 9788468168869
 • Valoración del libro: 4.9 de un máximo de 5
 • Votos: 191
 • Autor(a) de la reseña: Iker Linares
 • Fecha: 25/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.29 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 288
 • Incluye un resumen PDF de 31 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Segons Ordre ECD/191/2012, de 6 de febrer que ha estat publicada al BOE el dia 7 de febrer queden prorrogats els temaris d'ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats als cossos docents vigents amb anterioritat a l'1 de Gener de 2012. Amb motiu d'aquest canvi Editorial CEP posa a la seva disposició una edició revisada del temari que serà vàlid per a les pròximes convocatòries.L'arc històric que va de Kant a Habermas, de la Il•lustració a la Postmodernitat, de l'Idealisme alemany a l'era d'internet, és, sens dubte, l'època més apassionant del pensament filosòfic. La Il•lustració neix a les Illes Britàniques, s'executa políticament a França i és pensada a Alemanya. Els tres primers temes d'aquest volum, dedicats a Kant i Hegel, tenen a aquella com el context creatiu en què sorgeixen les grans idees que defineixen la Modernitat: subjectivitat, ciència positiva, diferenciació de les esferes de valor i teoria de l'estat modern. El s.XIX suposa el gran avanç de les ciències i l'impacte d'aquestes en l'experiència filosòfica: positivisme, marxisme i tot tipus d'irracionalismes (primacia de la voluntat de viure, de la voluntat de poder, de l'individu, de l'inconscient, de l'existència, etc.) convergeixen entre si per lluitar contra els grans sistemes racionalistes hieratitzats en Kant i Hegel. Així, la gran car...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - PML - PDF - WORD - DOC - ODT - HTM - JPG - EPUB. Compresión disponible ARJ - RAR - ZIP - CBR
 • Servidores habilitados: Torrent - JumpShare - Mediafire - Depositfiles - MEGA - Google Drive - Dropbox - 4Shared - Openload
Votar:

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros de la editorial CEP

Otros libros del año 2018