Descargar Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. i en PDF de Varios Autores

Descargar Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. i en PDF de Varios Autores año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. i
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 28/10/2018
 • EditorialCEP
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónOposiciones
 • ISBN: 9788468168821
 • Valoración del libro: 4.52 de un máximo de 5
 • Votos: 36
 • Autor(a) de la reseña: Martina Sánchez Martín
 • Fecha: 18/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.23 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 284
 • Incluye un resumen PDF de 26 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Segons Ordre ECD/191/2012, de 6 de febrer queden prorrogats els temaris d'ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats als cossos docents vigents amb anterioritat a l'1 de Gener de 2012. Amb motiu d'aquest canvi Editorial CEP posa a la seva disposició una edició revisada del temari que serà vàlid per a les pròximes convocatòries.La Filosofia consisteix en la conversió del temps en conceptes. L'objecte d'aquest volum és la reconstrucció dels grans problemes filosòfics des d'una triple vessant. Des del punt de vista lógico-epistèmic es du a terme un estudi detallat tant del pensar formal (Història de la Lògica, Càlcul lògic i Lògica com a sistema) com de la naturalesa i estructura de les teories científiques. Temes fonamentals com el context de justificació i el context de descobriment, el problema de la veritat o el postulat de l'objectivitat són analitzats tenint molt en compte les discussions actuals de la teoria postempirista de la ciència. La teoria del coneixement ocupa la segona perspectiva des de la que s'exposen els temes capitals de la Filosofia de la consciència, a saber, els elements a priori del coneixement i les relacions entre els límits de coneixement i el problema de l'irracional. Però no sols aquests, sinó també aquells altres que han ocupat l'experiència filosòfica després del gir lingüí...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - DOC - RB - WORD - FB2 - PDF - EPUB. Compresión disponible RAR - ZIP - ARJ
 • Servidores habilitados: Dropbox - FreakShare - 1fichier - Google Drive - Mediafire - Gett - ADrive - Depositfiles - MEGA - Torrent
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Varios Autores